BOOOSTING & BOUT SLAAN DE HANDEN INEEN

 

482dc343e8a9f28760bb84e378d99917f125464a

12 MAART 2014: Met het kersverse nieuwe bestuur van studievereniging BouT (TUD Bouwkunde Bouwtechnologie) heeft Booosting voorzitter Joost Heijnis onlangs overlegd over versterking van de samenwerking.

 Het Booosting bestuur zoekt naar (de gevraagde) verjonging en een eerste aanzet daartoe is de betrokkenheid van studenten te vergroten. Booosting en studievereniging BouT (bouwtechnologie TUD) gaan daarom – weer meer – samenwerken. Door studenten en bouworganisaties dichter bij elkaar te brengen, kan veel nieuwe kennis worden gedeeld en ontwikkeld. Bovendien verbreden beide organisaties tevens hun netwerk.

De eerste aanknopingspunten zullen via de nieuwe Booosting programmalijnen worden gelegd. Zo zal BouT per thema een student afvaardigen;  aan de inhoud van activiteiten zal ook gezamenlijk worden gewerkt.

Een ander idee is om bouworganisaties een Denktank te bieden; samen het hoofd breken over een bepaalde (ontwerp)opgave.

Het Booosting bestuur is verheugd met dit plan en ziet uit naar de beoogde resultaten. Studenten hebben altijd gratis toegang houden tot de activiteiten! Booosting draagt vernieuwende old & young boys & girls altijd een warm hart toe.

Bron: booosting.nl

9247e49d65190fda6d3be8d60fbb106ff2722ed9

 

De eerst volgende excursie vanuit Booosting is 25 maart en vindt plaats in het centrum Antwerpen waar op dit moment hard gewerkt aan de renovatie van een Middeleeuws pand; VercityStucity is onderdeel hiervan en voor deze 53 studentenwoningen maakt Booosting aangeslotene Portisa de prefab badkamers.
Het stalen casco van de badkamers is op elke gewenste wijze af te werken, van traditionele tegels tot naadloze gladde binnenzijden; dit biedt grote ontwerpvrijheid.

25 maart is er uitgebreid uitleg van Raffaele en Frederike Cernoia van Portisa en betrokken projectpartners. Aangevuld met een lezing van kostendeskundige Peter Houtman en uiteraard een rondleiding op de bouwplaats. Zie ook de Portisa film over hun bijdrage aan de renovatie van de brandweerkazerne in Antwerpen.

Voor meer informatie en aanmelding: klik hier.