Nationale staalbouwdag 2014

This external event is being held in Dutch, therefore the rest of the article is written in Dutch.

top-sbd2014-7_720_240_s_c1_l_tOp donderdag 2 oktober vind weer de Nationale Staalbouwdag plaats op Vliegveld Valkenburg in het Zuid-Hollandse Katwijk. Ook dit jaar is er weer een speciaal programma voor studenten Bouwkunde en Civiele Techniek.

Bij voldoende aanmeldingen regelt Bouwen met Staal touringcars die studenten ‘s ochtends ophalen bij en ‘s avonds terugbrengen naar de hogeschool of universiteit. Deze touringcars stoppen onderweg bij een staalconstructiewerkplaats of bouwproject voor een uitgebreide rondleiding. Studenten die met de trein komen, reizen naar station Leiden en worden met pendelbussen naar Katwijk gebracht.

Het speciale studentenprogramma bestaat verder uit de uitreiking van de studentenSTAALprijs en een Masterclass door masterstudenten van verschillende studieverenigingen. Op de beurs is er de mogelijkheid om met bedrijven in gesprek te gaan. Daar kunnen studenten zich oriënteren op de arbeidsmarkt en zijn eventueel stages te regelen. In de congreszaal zijn lezingen over duurzaamheid, het spectaculaire project Villa Kogelhof en over het overkappen van de geëxplodeerde nucleaire reactor in Tsjernobyl.

Toegang tot de dag is gratis. Anders dan voorgaande jaren is de catering niet geheel kosteloos. Wel gratis zijn de touringcar, de lunch en de borrel tussen vier en vijf.

Het studentenprogramma Nationale Staalbouwdag 2014:

ca. 8:00 – 12:00      Ochtendprogramma met bussen uit diverse studentensteden
v.a. 9:45 – 11:45      Pendelbussen van station Leiden voor bezoekers die zelf met de trein komen
12:00 – 13:00          Gratis lunch
13:00 – 13:25           Uitreiking StudentenSTAALprijs 2014
ca. 13:45 – 14:30     Masterclass door studieverenigingen
16:00 – 17:00          Gratis borrel op het beursplein
v.a. 15:45 – 17:00   Pendelbussen naar station Leiden voor bezoekers die met de trein vertrekken
17:00                        Vertrek bussen naar diverse studentensteden

Meld je aan via http://nationalestaalbouwdag.nl/ Mocht je ook mee willen reiden met de bus meld je dan ook aan met naam, email adres, stad en studie via studenten@bouwenmetstaal.nl

Hopelijk tot ziens op de Staalbouwdag!