Velux International Design Award

V0011944-095_VIDA_banner-AwardCeremony_715x290px

We zijn als (oud-)buckylab studenten uitgenodigd voor de uitreiking van de VELUX International Design Award!

De VELUX International Design Award (VIDA) 2014 bereikt zijn hoogtepunt. Op 22 mei a.s. worden tijdens een evenement op de Design Academy Eindhoven de winnaars bekend gemaakt. Designstudenten uit 20 verschillende Europese landen zijn door de professionele jury teruggebracht naar 7 genomineerden, die tijdens het evenement hun ideeën voor raamdecoratie voor dakramen van de toekomst presenteren. Reken maar dat deze innovatieve, talentvolle studenten zorgen voor interessante inzendingen en prototypes! Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn bij dit evenement, dat naast de uitreiking van de VIDA prijzen bestaat uit een lezing van de vooraanstaande Nederlandse interieurdesigner, landschapsarchitecte en VIDA jurylid Petra Blaisse. Binnen deze lezing zal zij met het aanwezige internationale publiek, genomineerden, alumni en studenten van de Design Academy in gesprek gaan.

Het programma ziet er als volgt uit:

16.30 uur Inloop
17.00 uur Aanvang programma – Welkom door Design Academy
17:05 uur Introductie VIDA door Kent Holm, Global Director of Decoration and
17:15 uur Bekendmaking eervolle vermeldingen en uitreiking Community Award
17:30 uur Lezing door Petra Blaisse inclusief vraaggesprek met
18:15 uur Uitreiking 1ste en 2de prijs door juryleden GamFratesi
18:30 uur Netwerkborrel
19:30/20:00 uur Einde

Voor aanvang van het programma en tijdens de netwerkborrel is er gelegenheid de prototypes van de genomineerden van dichtbij te bekijken. De uitreiking van de VELUX International Design Award vindt plaats op donderdag 22 mei 2014 op de Design Academy, Emmasingel 14 in Eindhoven. Meer informatie vindt u op designaward.velux.com en communityprize.velux.com.

Stuur een mail voor woensdag 15 mei naar events@praktijkverenigingbout.nl om op de gastenlijst te komen te staan en mee te reizen met de bus.